کد مطلب: 29818       
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸ شنبه ۲۰ مهر ساعت 7:16
نسخه چاپی

نمایشگاه توانمندسازی صنایع غذایی در یاسوج گشایش یافت

نمایشگاه توانمندسازی صنایع غذایی به مناسبت روز جهانی غذا با حضور مسئولان کهگیلویه و بویراحمد برای مدت ۴ روز گشایش یافت

نمایشگاه توانمند سازی صنایع غذایی به مناسبت روز جهانی غذا با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و برخی دیگر از مسئولان استانی برپا شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سبک زندگی در بخش های مختلف به خصوص تغذیه بسیار حائز اهمیت است که هر چه میزان آگاهی مردم بیشتر باشد سلامت آنها به مراتب تضمین می شود.

حسین کلانتری افزود: این نمایشگاه با وجود اینکه ممکن است در محیط محدودی برگزار می‌شود اما حامل پیام بزرگی بوده که برای داشتن زندگی سالم و بهره مندی از مواهب زندگی، خودمان باید از جسم و روحمان مراقبت کنیم.

وی با اشاره به اینکه کنترل قند، نمک و چربی و رعایت تمام اصول استفاده صحیح از موادغذایی نیازمند افزایش آگاهی مردم است، ابراز کرد: بحث تامین غذا چالش مجزایی در سراسر جهان بوده که در برخی از موارد تامین حجم غذا با مشکل مواجه است و به ارزش های غذایی توجه نمی‌شود.

کلانتری با بیان اینکه بخش اعظمی از مواد غذایی در روستاها تولید و تامین می‌شود، عنوان کرد: بکارگیری علوم روز و آخرین تکنولوژی‌ها در کشور و نیز استان ما باید توجه ویژه‌ای به روستاییان داشته باشد، نقش روستا نقش پررنگی بوده که باید در انتقال تکنولوژی، تامین منابع و تسهیلات به روستاها تلاش کنیم تا روستاهای استان به روستاهای مولد تبدیل شوند.

کلانتری ضمن تقدیر از معاونت غذا و دارو خاطر نشان کرد: با افتتاح این نمایشگاه فرصت مناسبی برای آگاهسازی مردم ایجاد شده که امید است مورد استفاده مطلوب و مناسب قرار گیرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی باسوج نیز با بیان اینکه 24 مهر ماه با عنوان روز جهانی غذا نامگذاری و بر این اساس برنامه‌هایی ویژه این ایام در حال اجرا است، گفت: شعار امسال روز جهانی غذا "رفتار ما آینده ما را می سازد" است.

امام بخش قائدی ادامه داد: با تغییر دادن رژیم غذایی می‌توانیم مسئول سلامت خود باشیم، اگر هر نفر به این یک جمله بیاندیشد بخش اعظمی از مشکلات در حوزه سلامت برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: در این نمایشگاه حدود 23 غرفه داریم که 9 غرقه مختص به شرکت‌های آشامیدنی و مابقی از شرکت‌های مواد غذایی حضور دارد، با تلاش های این معاونت تا به الان حدود 50 درصد نمک در سیستم مواد غذایی تولید شده به صورت صنعتی کم شده اما در تلاش برای کاهش چربی و قند نیز هستیم اما برخی از مواد غذایی به مزه آنها بستگی دارد اگر بیش از این نمک کمتر یا قند بیشتر شود مزه اصلی از بین می‌رود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: حدود 21 مرکز صنعتی کوچک و بزرگ در استان داریم که با افتتاح این نمایشگاه و حضور این شرکت‌ها در راستای آگاه سازی مردم از مواد مصرفی مناسب و استاندارد گام بر داریم.

 

 



برچسب ها : ,

تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نام:

نظر شما: